143 vluchten geannuleerd door staking Ryanair

De Ryanair cabinepersoneel staking van vandaag en gisteren heeft flink huisgehouden met 143 geannuleerde vluchten in Europa. Veel Belgische en Nederlandse passagiers kregen te maken met geannuleerde vakantievluchten.

Dreigbrief aan EUclaim van Ryanair advocaat

De advocaat van Ryanair stuurde begin deze week een dreigbrief naar EUclaim om aan te dringen passagiers direct naar Ryanair te sturen voor het krijgen van een vergoeding bij vluchtproblemen. Passagiers geven aan nauwelijks geholpen of te woord gestaan te worden door Ryanair. Het staat in de wet dat Nederlanders zich mogen laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, als EUclaim, bij juridische zaken. EUclaim heeft richting de advocaat gereageerd en blijft zich inzetten voor gedupeerde Ryanair passagiers.

Claims tegen Ryanair door stakingen

Al 851 passagiers hebben een claim ingediend bij EUclaim tegen Ryanair omtrent de staking van het cabinepersoneel 25 en 6 juli. Enkele passagiers is het gelukt om te boeken naar een andere vlucht, andere passagiers hebben hoge kosten moeten maken om een vervangende vlucht te regelen met een andere luchtvaartmaatschappij. Naast vergoeding van €250 of €400 per persoon hebben passagiers ook recht op teruggave van de ticketprijs of een vervangende vlucht. Eventuele extra kosten voor het nieuwe ticket moeten vergoed worden door Ryanair. Miss Casey, partner van EUclaim, helpt passagiers bij het terugkrijgen van deze kosten. Al 1007 passagiers gingen u voor en dienden voor deze staking een claim bij ons in.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Belgisch luchtruim uren gesloten door technisch probleem luchtverkeersleiding
Volgende nieuwsitem
Touroperator FlyOrange vraagt faillissement aan
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding