Luchtruim Nederland dicht door storing luchtverkeersleiding Schiphol

Er is een grote storing bij de luchtverkeersleiding van Schiphol waardoor er momenteel geen vliegtuigen kunnen landen of opstijgen. Het is nog niet duidelijk hoelang deze storing gaat duren.

verkeerstoren op schiphol

Vermoedelijk communicatiestoring bij toren luchtverkeersleiding

Er zou vermoedelijk een probleem zijn in de communicatie van luchtverkeerstoren van Schiphol zijn. De problemen met het vliegverkeer hebben zich ook al uitgebreid naar Rotterdam Airport. De storing heeft grote gevolgen voor het aantal annuleringen en vertragingen van en naar Nederland vandaag.

Update: Inmiddels zou het vertrekkend vliegverkeer weer op gang komen. Er kunnen nog geen vliegtuigen landen op Schiphol Airport Amsterdam.

Storing luchtverkeersleiding is een buitengewone omstandigheid

Wanneer je vlucht geannuleerd is of een lange vertraging oploopt door een storing bij de luchtverkeersleiding, heb je helaas geen recht op een vergoeding. De luchtvaartmaatschappij is niet verantwoordelijk voor deze situatie. Je hebt wel recht op verzorging tijdens de vertraging. Verzorgt de luchtvaartmaatschappij geen eten of drinken? Dan mag je dit zelf aanschaffen. Bewaar de bonnetjes en vraag deze kosten later terug.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Opnieuw stakingsdreiging van piloten bij KLM
Volgende nieuwsitem
Grote stijging in vertragingen bij TUI fly Duitsland
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding