Vrouw wachtend op luchthaven op vertraagde vlucht

Eurowings claim indienen

Gooit een vertraging, annulering of ander probleem het vluchtschema van uw Eurowings vlucht in de war? Waarschijnlijk heeft u recht op een vergoeding. Lees of en hoe u een claim kunt indienen.
Direct uw claim indienen

750.389 tevreden passagiers

Een vergoeding van Eurowings claimen, hoe werkt het?

 • 1

  Check uw recht

  Vul uw vluchtgegevens in van uw Eurowings-vlucht en controleer of u recht heeft op een vergoeding van €250 tot maximaal €600.

 • 2

  Dien uw claim in

  Wij gaan voor u aan de slag  en zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

 • 3

  Krijg uw vergoeding

  Bij succes ontvangt u de vergoeding minus onze fee van 29% en 33 euro dossierkosten per persoon (inclusief BTW). Dit bedrag is altijd hetzelfde, ongeacht of we daarvoor een rechtszaak moeten voeren of niet. Geen succes? Dan kost het u niets!

Check uw vergoeding

Waarom uw claim bij Eurowings indienen met EUclaim

Als u recht heeft op een vergoeding, betekent dat nog niet dat Eurowings u ook die vergoeding gaat betalen. Ondanks dat het soms glashelder is dat u recht heeft op een vergoeding, weigeren airlines vaak die vergoeding uit te betalen. En dan moet u naar de rechter, wilt u alsnog aanspraak maken op die vergoeding.

Kunt u zich voorstellen dat u dit allemaal zelf moet doen? Schakelt u dan een advocaat in? Dat zal zich niet lonen voor dat bedrag. Buitenom dat het u veel tijd, energie en geld kost, is uw kans op succes veel lager dan wanneer EUclaim dit voor u regelt. Eurowings zal uw claim sneller accepteren als deze wordt ingediend door EUclaim.

Maar zelfs als u met EUclaim uw claim indient, is de kans groot dat uw claim niet gelijk geaccepteerd wordt. Wij voeren dan ook een juridische procedure voor u als dat nodig is. En we gaan door totdat we ons gelijk hebben gehaald bij de rechter, ook als dat lang duurt. Zo heeft u met EUclaim 97% kans dat u uiteindelijk de vergoeding van Eurowings krijgt.  Dat kost u onze vaste fee die afgetrokken wordt van uw vergoeding, maar u krijgt wel met heel weinig moeite de vergoeding waar u recht op heeft. Zonder dat u enig risico loopt.

Hoeveel geld kan ik claimen bij Eurowings?

Hoeveel geld u kunt claimen is afhankelijk van de duur van de vertraging en de afstand van uw vlucht.

afstand-globe-wereldkaart-vergoeding-euclaim

Vluchtbestemmingen binnen de EU:

 • U krijgt €250 terug bij een vlucht tot 1500 km
 • U krijgt €400 terug bij een vlucht van meer dan 1500 km

Vluchtbestemmingen buiten de EU:

 • U krijgt €250 terug bij een vlucht tot 1500 km
 • U krijgt €400 terug bij een vlucht van 1500 km tot en met 3500 km
 • U krijgt €600 terug bij een vlucht van meer dan 3500 km

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u volgens het Sturgeon arrest recht op 50% van de vergoeding.

Benieuwd hoe hoog de vergoeding is die u van Eurowings kunt ontvangen?

Meer over uw rechten

Wilt u niet direct een claim indienen, maar meer weten over wat uw rechten precies zijn nadat u de problemen heeft ervaren met uw Eurowings-vlucht?
Lees meer over uw situatie:

Eurowings claim indienen

Eis de vergoeding op waar u recht op heeft. Dien nu uw claim in. 750.389 passagiers hebben de afgelopen 17 jaar al een claim ingediend bij EUclaim.

14467 passagiers hebben EUclaim een score van 4,4 uit 5 gegeven op Trustpilot.
Lees hoe deze passagiers onze service hebben ervaren.

Bekijk 14467 ervaringen
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding