Gek op reizen? Deze bloggers moet je zeker volgen!

Ben jij gek op reizen en alles wat er mee te maken heeft? Dan is niets leuker dan erover te lezen en mee te genieten met reisverhalen van anderen. Een ideale uitkomst daarvoor zijn bloggers. De persoonlijke verhalen van bloggers zijn ook interessant om te lezen als je meer wilt weten over bepaalde bestemmingen. In Nederland zijn er steeds meer reisbloggers te vinden. We kunnen daarom helaas niet alle bloggers uitlichten, maar we hebben een kleine selectie voor je gemaakt.

Bloggers die jij moet volgen

Reisjunk

Reisjunk is een blog dat niet gaat over een strandvakantie, maar zoals ze het zelf zeggen ‘reizen om jezelf te verrijken, je te laten inspireren en soms te genieten om een strand’. De blogs zijn ingedeeld in 14 verschillende thema’s, zoals voorbereidingen, bucketlist, lijstjes en interviews. Je kunt naast de thema’s ook zoeken op bestemming. Als jij wilt ‘reizen om jezelf te verrijken’, dan is Reisjunk de plek om je te laten inspireren. Naast de website is Reisjunk ook te volgen via Facebook, Twitter, Pinterest en Whatsapp.

Travelrebels

Het creatieve team achter Reisjunk gaat een nog grotere uitdaging aan: het grootste reisblog van Europa worden met Travelrebels. Zoals ze zelf zeggen: “We begrijpen dat het plannen van een reis soms overweldigend kan zijn, omdat er zoveel opties zijn om uit te kiezen. Daarom is ons doel om het plannen eenvoudiger, maar vooral leuker te maken.”

Travellust

Lisette deelt sinds 2014 haar passie voor reizen via haar blog Travellust.nl.  De blog is erg persoonlijk en dit maakt het leuk om te lezen. Het gaat op Travellust.nl niet alleen over verre reizen, maar ook over bestemmingen binnen Europa. Naast haar reisverhalen deetl Lisette ook handige tips en zijn er regelmatig leuke winacties. Naast de website kun je met Lisette ook meereizen via Facebook, Twitter, Google+ en Instagram.

What About Her

Op het moment dat je op What About Her komt, krijg je meteen het ‘wow’ gevoel. De reisblog van Laura is anders dan andere en dit komt mede door de mooie foto’s en de leuke filmpjes van haar reizen. Door de filmpjes word je nog meer in de reiswereld van Laura getrokken. De avonturen van Laura zijn ook te volgen via YouTube, BlogLovin, Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Travel Valley

In 2009 heeft Marloes de Hooge Travel Valley opgericht. De blog is opgericht om iedereen te laten genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. De blogs worden daarom ook door allemaal verschillende bloggers geschreven. Naast de reisverhalen benadert Travel Valley het aspect reizen steeds vanuit een andere invalshoek, bijvoorbeeld lifestyle, stedentrips, natuur en vliegen. Travel Valley is te volgen op Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Pinterest.

Expeditie Aardbol

De blog van Stéphanie is inspirerend om te lezen. Het is, zoals ze het zelf zegt, een gelukkig huwelijk tussen haar twee grote passies schrijven en reizen. Stéphanie houdt van avonturen en sterke verhalen en dit zorgt voor leuke blogs om te lezen. Naast de reisverhalen, geeft ze ook inzicht in de planning van haar reizen. Dit is handige informatie voor als je nog niet vaak op reis bent geweest. Expeditie Aardbol kun je ook volgen op BlogLovin, Twitter, Instagram, Facebook en Pinterest.

Reisdoc

Reisdoc.nl bestaat sinds 2011 en gaat over de plekken in de wereld waar je waar voor je geld krijgt. De bestemmingen zijn dichtbij huis, maar ook aan de andere kant van de wereld. Chantal geeft op haar blogs veel tips over hoe je kan reizen met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Op Reisdoc.nl krijg je een persoonlijke kijkje in haar reizen en deelt ze veel leuke en handige tips voor als je op reis gaat. Blijf altijd op de hoogte van Reisdoc.nl via Instagram, Facebook en Twitter.

WeAreTravellers

Op WeAreTravellers vind je tips voor allerlei mooie plekken op onze wereld, van backpacken in Indonesië tot een huskytocht in Lapland. Noem het op en grote kans dat een van de bloggers van WeAreTravellers erover geschreven heeft. Ook is onlangs het boek Backpack Bestemmingen uitgekomen waarin oprichtster Roëll de Ram schrijft over de 23 mooiste reizen voor backpackers. WeAreTravellers is naast de website ook te volgen via Facebook, Instagram, Youtube, Twitter en Pinterest.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Telegraaf: Vertraging niet alleen maar negatief
Volgende blogartikel
Telegraaf: Hier moet je naar toe in maart!
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding