Extra service aan boord

Als je in het vliegtuig stapt, heb je wat betreft de service aan boord bepaalde verwachtingen. Je gaat er vanuit dat je naar de toilet kunt, je handbagage kwijt kunt en dat er een mogelijkheid is om wat te eten en te drinken. Hoe langer de vlucht duurt, hoe meer service je verwacht. Op een lange vlucht, verwacht je bijvoorbeeld een privé schermpje om films te kijken. Maar er zijn luchtvaartmaatschappijen die onverwachtse services aanbieden.
Skyspa Air Malta

Vliegende oppas

Zie je er tegen op om met je kinderen te vliegen? Niet nodig, want bij Etihad Airways staat er een oppas tot jou beschikking. De vliegende oppassers hebben een speciale opleiding gevolgd en zijn dus geheel in staat om voor jou kind te zorgen gedurende de vlucht. Dit betekent dat jij gewoon rustig een boek kan lezen of een film kan kijken. Dat is pas ontspannen op vakantie gaan!

Tijdens het vliegen passen deze stewadressen op kinderen, dan blijven de babies hopelijk stil in het vliegtuig.

Sky Spa

Sinds 2015 is Air Malta de eerste luchtvaartmaatschappij die en gratis spa aanbiedt aan boord van het vliegtuig. Twee professionele therapeuten verwelkomen alle passagiers met een aantal proefproducten. Last van je handen, voeten of nek? Geef dit aan bij de therapeuten aan boord en je krijgt een gratis behandeling.

Stewardessen masseren het hoofd en de schouders van passagiers aan boord van een vliegtuig.

Bamboe-massagestick

Vlieg je met Japan Airlines? Dan kun je tijdens je vlucht gebruik maken van de gratis bamboe-massagestick. Hiermee kun je gemakkelijk even je voetzolen masseren, zodat je na de vlucht optimaal kan genieten van je vakantie.

Met deze bamboestokken kun je gemakkelijk je voeten masseren, een handige massagestick.

Stadstours bij tussenstop

Als je naar een verre bestemming vliegt, is de kans groot dat je een tussenstop hebt. Dit is niet altijd vervelend, want je kunt dan even je benen strekken en naar de toilet. Op het moment dat je met Turkish Airlines vliegt, is een tussenstop helemaal niet erg, want dan krijg je een gratis stadstour in Istanbul. De tour laat je alle hoogte punten van de stad zien. Heb je een korte tussenstop? Dan doe je een tour van twee uur door de stad. Moet je langer wachten? Dan kun je de tour uitbreiden tot een negen uur durende stadstour.

In Istambul liggen de boten al klaar, met Turkish Airlines kan je daar een stadtoer maken tijdens je tussenstop.

Vliegmaatschappijen bieden steeds meer extra services aan om de vliegervaring voor de passagiers zo optimaal mogelijk te maken. Welke service zou jij graag terug willen zien aan boord?

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Grappige mededelingen van stewardessen
Volgende blogartikel
Gek op reizen? Deze bloggers moet je zeker volgen!
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
2 Commentaren
Nieuwste
Oudste most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Richard
6 jaren geleden

Een kop koffie tijdens de vlucht. Wat kost dat nou voor de maatschappij? Reizigers mogen niets bij zich hebben in de handbagage

Erik
8 jaren geleden

Ik zou graag het soort service zien welke niet verrekend is in de ticketprijs.

Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding