Vertraging met TUI fly België?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier de TUI fly België (voorheen Jetairfly) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met TUI fly België (JAF) meer dan drie uur vertraging? Het kan zijn dat u recht heeft op een vergoeding tot €600 per persoon voor het tijdsverlies. Bekijk snel of uw vertraagde TUI fly België vlucht in de lijst onderaand de pagina staat. Wij stellen deze actuele lijst met vertraagde vluchten van TUI fly België elke dag op door middel van onze database. Staat uw vlucht er niet bij? Vul dan uw vluchtgegevens in onze calculator in en wij u direct een vrijblijvend advies over uw rechten.

Vertraagde TUI fly vluchten tussen Brussel, Lanzarote en Tenerife op 11 november

Op woensdag 11 november 2020 loopt een rotatievlucht van TUI fly (JAF) een langdurige vertraging op. Het gaat om de vluchten tussen Brussels Airport (BRU), Lanzarote Airport (ACE) en Tenerife South Airport (TFS). Gedupeerde passagiers van de vluchten JAF 1711 en JAF1712 hebben mogelijk recht op een vergoeding voor het tijdsverlies. Controleer eenvoudig uw vlucht en ontvang direct informatie over uw recht op vergoeding!

Check uw vlucht

Hier heeft u recht op bij een vertraagde TUI fly België vlucht

De rechten van vliegtuigpassagiers zijn binnen Europa beschermd door Verordening 261/2004. Dit betekent dat wanneer uw vlucht een vertraging heeft van drie uur of meer u mogelijk recht heeft op een vergoeding tot €600 per persoon. Om in aanmerking te komen voor de vergoeding is het belangrijk dat uw vlucht:

Vliegtuigmaatschappij TUI fly België, voorheen Jetairfly, is een Europese vliegtuigmaatschappij en daarom valt uw vlucht onder de regels van Verordening 261/2004. Wanneer uw vlucht is vertraagd door een buitengewone omstandigheid vervalt helaas het recht op een vergoeding. Een buitengewone omstandigheid is een situatie waarin de vliegtuigmaatschappij geen invloed heeft op de problemen. U kunt hierbij denken aan slecht weer en stakingen van de luchtverkeersleiding.

Vliegen van en naar België

TUI fly, voorheen Jetairfly, vliegt voornamelijk van en naar Belgische luchthavens. De thuisluchthaven van de vliegtuigmaatschappij is Brussel Zaventum Airport (BRU). Wanneer uw TUI fly vlucht vanuit België langdurig vertraagd is en er geen sprake is van overmacht heeft u recht op een vergoeding, oftwel compensatie.

Stel: U vliegt van Brussel Zaventum Airport naar Funchal Airport met TUI fly (JAF). Op de luchthaven krijgt u te horen dat de vlucht vier uur vertraagd is door een technisch mankement. Uiteindelijk komt u met een vertraging van 3,5 uur aan op de bestemming. In deze situatie heeft u recht op een vergoeding van €400 per persoon.

De hoogte van de vergoeding

Heeft u problemen gehad met uw TUI fly vlucht van of naar België? Wanneer u volgens Verordening 261/2004 recht heeft op een vergoeding wordt de hoogte hiervan bepaald door de afstand van de vlucht.

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Bereken de afstand van uw vlucht

  • {{ airport.Name }} ({{ airport.IATACode }})
We hebben geen vliegveld gevonden met uw zoekopdracht
  • {{ airport.Name }} ({{ airport.IATACode }})
We hebben geen vliegveld gevonden met uw zoekopdracht
De afstand tussen {{ distanceCalculator.flights[0].departureAirport }} en {{ distanceCalculator.flights[0].arrivalAirport }} is {{ distanceCalculator.distance | number:2 }} km. Controleer of u recht heeft op een vergoeding.
U heeft nog niet alle benodigde informatie ingevuld

Claim indienen voor uw vertraagde TUI fly vlucht

Twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding voor uw vertraagde vlucht? Bekijk of uw vlucht in onderstaande lijst staat of controleer uw vluchtgegevens in onze calculator. Wij geven u een vrijblijvend advies over uw rechten. Wilt u liever zelf geen contact opnemen met vliegtuigmaatschappij TUI fly (JAF) dan kunt u ook de claim indienen bij EUclaim. Wij nemen dan al het werk voor u uit handen en gaan ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. De service van EUclaim is op basis van no cure, no pay. U loopt dus geen enkel risico.

Recent vertraagde vluchten TUI fly België

Vragen? Chat of bel