Vind hier de Alitalia vluchten met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met Alitalia (AZ) meer dan drie uur vertraging? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Bekijk dan snel of uw vertraagde Alitalia vlucht in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met vertraagde vluchten van Alitalia is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Faillissement Alitalia (AZ)

In juni 2017 heeft vliegtuigmaatschappij Alitalia faillissement aangevraagd. De Italiaanse vliegtuigmaatschappij heeft een schuld van meer dan drie miljard euro. Er zijn meerdere partijen die interesse hebben om de vliegtuigmaatschappij over te nemen. Er wordt verwacht dat er in maart 2018 meer duidelijkheid zal komen over de toekomst van Alitalia. Op dit moment nemen wij geen claims aan voor Alitalia.

Recent vertraagde vluchtenMijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vertraagde vlucht niet in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vragen? Chat of bel