Luchthaven vertraging
26 april 2023

‘Transavia maakt er een bende van, management moet zich schamen!’

EUclaim reageert op geannuleerde vluchten Transavia

De Telegraaf schreef over honderden passagiers die met Transavia terug naar Nederland zouden vliegen. Deze passagiers kregen een bericht dat hun terugvlucht geannuleerd zou worden. Het gaat om vier vluchten vanuit de steden Valencia, Málaga en Lissabon.

Uit data van EUclaim blijkt dat Transavia vandaag en morgen een vliegtuig te kort komt op Eindhoven en morgen op Rotterdam Airport.

Management Transavia moet zich schamen

EUclaim is om een reactie gevraagd. Directeur Hendrik Noorderhaven is duidelijk in zijn mening: ‘Ik vind dat Transavia er een bende van maakt. Het management zou zich moeten schamen.’

Ook data-analist Paul Vaneker van EUclaim wordt geciteerd: ‘Door deze late acties dupeert Transavia passagiers extra. Mochten deze annuleringen vallen onder de vijf procent vluchten die zij drie weken geleden hadden afgekondigd, dan had Transavia toen de passagiers moeten informeren waardoor er meer tijd en gelegenheid was dit oplossingen te zoeken. Nu staat iedereen met de rug tegen de muur.’

Dit zijn de rechten van deze passagiers

De wijziging is binnen 14 dagen voor de vlucht doorgegeven door Transavia, dit betekent dat passagiers recht hebben op compensatie. Heb jij een bericht van Transavia ontvangen? Check hieronder of je recht hebt op vergoeding.

Vlieg je binnenkort met Transavia? Vanuit Nederland naar je vakantiebestemming, of juist weer terug naar Nederland? Laat dan je vluchtgegevens achter. Mocht je vlucht onverhoopt gewijzigd, of geannuleerd worden, dan sturen wij je een bericht als je recht op een vergoeding.

Geschreven door

Jerrymie Marcus kwam door een vertraging van 4 uur in aanraking met EUclaim. Via EUclaim kreeg de marketeer 600 euro compensatie. Bekend van VPRO, NOS, Emerce en AD.

Meer over Jerrymie
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding