De vijf meest verre vluchten vanaf Schiphol

Ken je dat gevoel dat je na 5 uur vliegen niet meer weet hoe je moet zitten, wat je moet lezen of waar je naartoe moet lopen? Een vliegtuig kan dan ineens best klein voelen. Toch zijn er vluchten waarbij je soms meer dan 13 uur achter elkaar in het vliegtuig zit. We geven je de 5 meest verre vluchten vanaf Amsterdam Airport Schiphol. Staat een van deze vluchten op jouw planning? Check dan meteen even hoe je zo’n lange vlucht doorkomt door je handbagage goed in te pakken.

Airbus A380 in de lucht
  1. KL701 Amsterdam – Buenos Aires

De vlucht van Amsterdam naar Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië, duurt bijna 14 uur(!). 13 uur en 50 minuten om precies te zijn. Een behoorlijk lange zit dus. De afstand van deze vlucht is dan ook 11.472 kilometer.

  1. GA89 Amsterdam – Jakarta

De nummer twee in dit rijtje is de Garuda Indonesia vlucht naar Jakarta. Met een afstand van 11.363 kilometer zit deze vlucht niet ver achter de vlucht naar Buenos Aires. Deze vlucht duurt wel vijf minuten langer, je zit 13 uur en 55 minuten in het vliegtuig. Je kunt onderweg gelukkig wel genieten van een heerlijke Indische maaltijd.

  1. KL743 Amsterdam – Lima

De vlucht van KLM van Amsterdam naar Lima in Peru is 10.529 kilometer lang. Je kunt dan ook maar beter het nodige vermaak meenemen en wat uurtjes slaap inhalen: de vlucht duurt 13,5 uur.

  1. KL835 Amsterdam – Singapore en SQ323 Amsterdam – Singapore

Nog een KLM vlucht in dit rijtje. Op nummer vier staat de route Amsterdam – Singapore. Deze vlucht duurt 12 uur en 40 minuten en legt 10.521 kilometer af. De vlucht van KLM deelt deze vierde plek met Singapore airlines op deze vliegroute.

  1. KL809 Amsterdam – Kuala Lumpur

De vijfde vlucht in dit rijtje is de vlucht tussen Amsterdam en Kuala Lumpur, Maleisië. Bereid je voor op een vlucht van 10.245 kilometer, ofwel 12 uur vliegen.

Als je op een verre reis gaat, is het slim om je goed voor te bereiden. Wat was jouw meest verre vlucht ooit en hoe heb je dat ervaren? Vertel het ons in een reactie.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Dé top 10 bestemmingen voor 2017 volgens Tripadvisor
Volgende blogartikel
Wat is turbulentie?
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding