Top 10 onmisbare items voor in je handbagage

Ga je bijna op vakantie? Of je nou de halve wereld rondvliegt of binnen Europa reist, het laatste wat je wilt is dat je net dat éne boek ingepakt hebt in je koffer terwijl je halverwege de vlucht zin krijgt om die te lezen. Bij EUclaim hebben we genoeg ervaring met de fouten die je kunt maken tijdens het inpakken van je handbagage tas of koffer. We geven je graag een top 10 onmisbare items voor in je handbagage zodat jij dezelfde fouten niet hoeft te maken.

passagier voor raam op vliegveld met koffer
©: Inhetvliegtuig.nl
  1. Boek of tijdschrift

Een lange vlucht voor de boeg of krijg je onverwachts met vertraging te maken? Dan kun jij lekker verder lezen in je boek of magazine (nadat je op euclaim.nl hebt gecheckt of je wellicht recht hebt op een vergoeding uiteraard).

  1. Oordopjes

Wil je slapen in het vliegtuig maar geen last hebben van je medepassagiers of het geluid van ronkende motoren? Oordopjes zijn dan onmisbaar in je handbagage tas.

  1. Headphones

Lekker muziek luisteren en wegdromen bij je vakantiebestemming of gebruik je eigen oortelefoontjes voor het kijken van films en series in het vliegtuig. Heerlijk toch?! Maak van tevoren wel even een goeie playlist op je telefoon of ipod/mp3 speler.

  1. Telefoon

Zet hem wel even op vliegtuigstand, maar gebruik dan je telefoon om naar muziek te luisteren of dat grote fotoalbum van je eens door te spitten (en op te ruimen) zodat je genoeg opslagruimte hebt voor je vakantiefoto’s. Reis je juist terug van vakantie? Dan kun je juist even lekker genieten van al je mooie vakantiekiekjes. Op langeafstandsvluchten kun je ook je telefoon opladen, neem dus vooral ook je oplader mee!

  1. Hydraterende crème

De droge lucht in het vliegtuig is niet zo fijn voor je huid. Goed smeren dus! Een vocht inbrengende crème helpt tegen een trekkerige huid.

  1. Een vest of trui

Van een warm oord naar ons koude kikkerlandje of juist andersom vraagt om een warm vest die je aan en uit kunt doen wanneer de temperatuur daar om vraagt. Ook lekker om je hoofd tegenaan te leggen in het vliegtuig, multifunctioneel dus!

  1. Kauwgom

Kauwgom kauwen helpt tegen de druk die je oren te verduren krijgen bij het opstijgen en landen van het vliegtuig.

  1. Sjaal

Een sjaal omdoen helpt tegen keelpijn vanwege de airconditioning in het vliegtuig. Ook geeft het je nek meer steun en is het fijn om mee te slapen.

  1. Medicijnen

Zorg ervoor dat je belangrijke medicijnen altijd in je handbagage meeneemt! Dit in het geval dat je de koffer kwijtraakt of de medicatie plotseling nodig hebt bij bijvoorbeeld een lange vertraging van je vlucht.

  1. Een zip Lock tasje met de eerste benodigdheden

Om dezelfde reden als bij item 9: stel dat je koffer vertraagd is! Zorg ervoor dat je de basis items bij je hebt zoals Lensen vloeistof, tandpasta e.d.

Heb jij nog aanvullingen op onze top 10 onmisbare items voor in je handbagage koffer? Laat het ons weten in een reactie!

 

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Nieuwe trend onder de vakantiegangers: de babymoon!
Volgende blogartikel
Dé top 10 bestemmingen voor 2017 volgens Tripadvisor
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding