Vrouw wachtend op luchthaven op vertraagde vlucht

Is uw vlucht met Alitalia geannuleerd?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon.
Check uw vlucht

Vind hier de Alitalia vluchten met recht op een vergoeding

Is uw vlucht met Alitalia geannuleerd? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Bekijk dan snel of uw geannuleerde Alitalia vlucht in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met probleemvluchten van Alitalia is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De zeer kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Update verkoopplannen Alitalia (AZ)

Door de coronacrisis en de negatieve financiële gevolgen voor de luchtvaartsector, zijn de verkoopplannen van Alitalia opgegeven. De Italiaanse regering heeft in maart 2020 besloten de vliegtuigmaatschappij te nationaliseren.

Aangevraagd faillissement voor Alitalia (AZ)

Afgelopen juni (2017) heeft vliegtuigmaatschappij Alitalia faillissement aangevraagd. De Italiaanse vliegtuigmaatschappij voert op dit moment nog wel vluchten uit ondanks een schuld van meer dan drie miljard euro. Sinds de aanvraag van het faillissement hebben meerdere partijen, interesse getoond in een overname van de vliegtuigmaatschappij. Over de toekomst van Alitalia blijft nog steeds onzekerheid bestaan. U kunt bij ons wel een claim indienen voor uw vertraagde Alitalia vlucht, maar wij starten op dit moment geen juridische procedures voor deze claims.

 

Door de coronapandemie en de negatieve financiële consequenties voor de luchtvaartsector heeft de Italiaanse regering in maart 2020 besloten de verkoopplannen van Alitalia op te geven en de maatschappij te nationaliseren.

Recent geannuleerde vluchten

13250 passagiers hebben EUclaim een score van 4,5 uit 5 gegeven op Trustpilot.
Lees hoe deze passagiers onze service hebben ervaren.

Bekijk 13.250 ervaringen