Vertragingen en annuleringen op Londen City Airport door slecht weer

Op London City Airport ondervinden passagiers vandaag hinder door slecht zicht. Vluchten van KLM, Flybe en British Airways zijn vertraagd of geannuleerd vanwege de mist.

mist in de bossen

Vaker mist op vliegvelden Londen

Mist is geen uitzondering op de vliegvelden langs de kust bij Londen. Vanwege de hoge luchtvochtigheid en lagere temperaturen komt mist geregeld voor. Bij slecht zicht worden vluchten vaak geannuleerd. Ook vluchten van Schiphol naar Londen kunnen vertraagd of geannuleerd zijn door mist, wanneer er op Schiphol geen mist te zien is. De mist in Londen werkt ook beperkend op landend vliegverkeer.

Mist is een buitengewone omstandigheid

Mist is een weersomstandigheid en wanneer dit de reden is voor je vertraagde of geannuleerde vlucht is dit dan ook een buitengewone omstandigheid. Een buitengewone omstandigheid is een overmacht situatie waar de luchtvaartmaatschappij niet verantwoordelijk voor is. Je hebt dan ook geen recht op een vergoeding. Je hebt wel recht op verzorging. Het kan ook voorkomen dat de luchtvaartmaatschappij zich beroept op een buitengewone omstandigheid zoals slecht weer zonder dat dit van toepassing is. Check daarom altijd je vlucht bij EUclaim om te kijken of je recht hebt op een vergoeding. Daarnaast houdt EUclaim een actuele lijst met probleemvluchten bij.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Rotterdam The Hague Airport beleeft topjaar
Volgende nieuwsitem
Cabinepersoneel Eurowings staakt vandaag op Düsseldorf Airport
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding