Grote stijging in vertragingen bij TUI fly Duitsland

Nederlandse passagiers die vanaf Duitse luchthavens als Düsseldorf, Hannover of Frankfurt vliegen hebben deze zomer meer last van langdurige vluchtvertragingen. TUI fly Duitsland (X3) heeft nu al bijna drie keer zoveel lange vertragingen dan vorig jaar zomer.

TUI-fly klachten
Photo credit: Hawkwindzoo - Steve Walsh

Meest vertraagde TUI fly Duitsland (X3) routes

Er zijn al veel vakantievluchten van TUI fly Duitsland die een lange vertraging hebben opgelopen deze zomer. Dit zijn de meest vertraagde routes tot nu toe:

  1. Palma de Mallorca – Hannover
  2. Heraklion – Hannover
  3. Dusseldorf – Palma de Mallorca
  4. Frankfurt – Palma de Mallorca
  5. Hannover – Palma de Mallorca

Vooral Palma de Mallorca levert veel problemen op voor TUI. De meeste vertragingen vanaf Duitsland zijn deze zomer voor Frankfurt Airport, gevolgd door Hannover en Düsseldorf.

TUI fly Duitsland stoot Eurowings van de vertraagde troon

Het was deze zomer vooral Eurowings die regelmatig last had van vertragingen en annuleringen. Deze zomer presteert TUI fly Duitsland behoorlijk slechter dan Eurowings. De meeste vertragingen van TUI fly Duitsland hebben last van een domino-effect, waarbij ook opvolgende vluchten lange vertragingen oplopen. Dit komt vaak door een tekort aan materieel (de vliegtuigen) en personeel.

Ook TUI fly Nederland veel last van zomer vertragingen

Ook passagiers die vanaf Amsterdam of Eindhoven naar hun vakantiebestemming vliegen met TUI fly (OR) kregen deze zomer te maken met langdurige vlucht vertragingen. Vooral Passagiers van en naar Palma de Mallorca, Las Palmas en Kreta hebben vaak last van vertraagde vluchten met deze vakantiecharter.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Luchtruim Nederland dicht door storing luchtverkeersleiding Schiphol
Volgende nieuwsitem
Piloten wijzen cao-voorstel KLM af en kondigen nieuwe acties aan
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding