Grote brand bij Polderbaan Schiphol

In de nacht van dinsdag op woensdag is een grote brand uitgebroken in een loods aan de Schipholweg bij Bosingheliede. Het vliegverkeer ondervond geen hinder van de brand.

Kaartje polderbaan brand
©: Google Maps

Gevolgen

De loods ligt vlakbij de Polderbaan van Schiphol. De brand veroorzaakte veel rookontwikkeling. Doordat er een zuidwestenwind staat heeft het vliegverkeer op de Polderbaan geen last gehad van de rook. De rookontwikkeling heeft wel gevolgen gehad voor overige verkeer. De Schipholweg was in beide richtingen afgesloten en het verkeer op de A9 tussen knooppunt Raasdorp en Haarlem Zuid moest langzamer rijden. Rond 6.30 uur had de brandweer het vuur onder controle.

Aquaasan Corals

In de loods zit een aquariumbedrijf, Aquaasan Corals.  De vissen en koraal die waren opgeslagen in het aquarium konden helaas niet gered worden. Er zijn geen gewonden gevallen. In een woning op het terrein was namelijk niemand aanwezig.

Schiphol

Vlieg je vandaag vanaf Schiphol? Je hoeft je nergens zorgen om te maken! Volgens de brandweer zal het nablussen nog een groot deel van de dag nodig blijven maar dit zal geen effect hebben op het vliegverkeer.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Het EUclaim nieuws: British Airways stakingen en de meest punctuele vliegtuigmaatschappij ter wereld
Volgende nieuwsitem
Opnieuw stiptheidsacties Marechaussee
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Marketingmanager Lisanne Verbeek heeft passie voor marketing en campers. Nu vecht ze voor de rechten van passagiers. Bekend van RTL Nieuws, BNR en AD.

Meer over Lisanne
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding