Vind hier de Brussels Airlines vluchten (SN) met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met Brussels Airlines meer dan drie uur vertraging? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Bekijk dan snel of uw vertraagde Brussels Airlines vlucht (SN) in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met vertraagde vluchten van Brussels Airlines is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Pilotenstaking bij Brussels Airlines op 14 en 16 mei 2018

Op maandag 14 en woensdag 16 mei gaan de piloten van Brussels Airlines (SN) staken. De piloten zijn het niet eens met hun loon, pensioen en het balans tussen werk en prive. Door de staking heeft de vliegtuigmaatschappij drie kwart van de vluchten moeten annuleren. De kans is groot dat passagiers van Brussels Airlines met vertraging aankomen op hun eindbestemming. Om de schade te beperken staat er maandagmiddag een overleg gepland met de directie van Brussels Airlines en de vakbonden. Ze hopen hiermee tot een akkoord te komen. 
Op de website van de vliegtuigmaatschappij staan de geannuleerde vluchten vermeld:

Maandag 14 mei 2018: 207 vluchten geannuleerd
Woensdag 16 mei 2018: 209 vluchten geannuleerd

Volgens Verordening 261/2004 hebben passagiers bij een staking recht op een vergoeding. Deze vergoeding kan oplopen tot €600 per persoon. Twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? Controleer dan uw vluchtgegevens in onze calculator en wij geven u direct vrijblijvend advies over uw rechten.

Check uw vlucht

Recent vertraagde vluchtenMijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vertraagde vlucht niet in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vragen? Chat of bel