Vlucht KL835 Bali Amsterdam

Vlucht KL835

Met KLM van Schiphol Amsterdam naar Bali

Is uw vlucht KL835 van Amsterdam Schiphol naar Bali vertraagd? Dan kunt u tot €600 terug krijgen. Check snel of u recht heeft op een vergoeding en dien een claim in.
Check mijn vergoeding

742.608 tevreden passagiers

Vlucht KL835: elke dag van Amsterdam naar Bali

Vlucht KL 835 is een vlucht van Amsterdam naar Bali die wordt uitgevoerd door KLM. De vlucht kan een stop maken in Singapore.

De directe vlucht vertrekt elke dag om 20:50 uur en arriveert om 19:25 uur (lokale tijd) op Bali. Als de vlucht een tussenstop maakt, dan ziet dat er zo uit (lokale tijden): 

  1. vertrek om 20:50 uur vanaf Schiphol
  2. aankomst 15:30 uur in Singapore
  3. vertrek 19:50 uur vanaf Singapore
  4. aankomst 22:35 uur op Bali

KL 835 wordt uitgevoerd met een Boeing 777-300ER, een viermotorig straalvliegtuig dat plaats biedt aan 408 passagiers.

De Boeing 777-300ER is een van de grootste en meest comfortabele vliegtuigen ter wereld. De versie van KLM heeft een ruime cabine met veel beenruimte en veel in-flight entertainment opties.  

Vlucht KL835 volgen met Flight Radar

Er zijn verschillende websites die live-trackers bieden om de vlucht KL835 te volgen. Wij raden Flight Radar 24 aan.

Vlucht naar Bali geannuleerd of vertraagd?

Is uw vlucht van of naar Bali geannuleerd of flink vertraagd? Mogelijk heeft u recht op €600 compensatie.

Check compensatie

Inchecken voor vlucht KL 835

Als u met KLM vliegt, kunt u inchecken op Schiphol in vertrekhal 2. De incheckbalies zijn geopend vanaf drie uur voor vertrek. U kunt ook online inchecken, maar dat maakt niet veel verschil. U moet immers uw koffer of backpack afgeven en staat dan in dezelfde rij voor het inchecken.

De vlucht KL 835 is een populaire keuze voor reizigers die van Amsterdam naar Bali willen vliegen. Maar deze route wordt ook gebruikt door reizigers die in Singapore overstappen naar andere bestemmingen in Azië.

Met KLM KL 835 naar het paradijs

Veel reizigers die vanuit Schiphol naar Bali vliegen, willen daar een paar weken doorbrengen. Of het de tempels van Ubud zijn, de dolfijnen van Lovina, het bruisende nacht- en strandleven van Canggu en Seminyak, een beklimming van vulkaan Kintamani is, er is veel te doen.

Veel reizigers reizen rond op Bali en bezoeken ook omringende eilanden.

De hoofdstad van Bali is Denpasar, daarom zit het vliegveld hier ook. Als u met KLM naar Bali vliegt, dan landt u op Ngurah Rai airport. Interessant feitje, dit vliegveld is vernoemd naar de commandant van de Balinese onafhankelijksheidsstrijders, die tijdens de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog tegen het Nederlandse leger vochten.

Wat betekent vluchtnummer KL 835?

De eerste twee letters van het vluchtnummer staan voor de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. Alle vluchten van KLM beginnen met KL. De cijfers van het vluchtnummer staan voor de route. De oneven nummers vliegen van Amsterdam naar het buitenland, terwijl de even nummers juist naar Amsterdam vliegen.

Welke afstand legt vlucht KL835 af tussen Amsterdam Airport Schiphol en Denpasar op Bali?

De afstand tussen Amsterdam Airport Schiphol en Ngurah Rai airport is ongeveer 12.168 kilometer. Dit wordt opgedeeld in twee delen:

  1. van Amsterdam naar Singapore: 10.522 kilometer
  2. van Singapore naar Bali: 1.646 kilometer

Gemiddeld duurt het 12h40 om van Amsterdam naar Singapore te vliegen, van Singapore naar Bali duurt het nog eens 2h45 met vlucht KL835, mits er geen vluchtvertraging is. De directe vlucht doet er 16h35 over. 

illstratie van globe voor vlucht van amsterdam schiphol naar bali indonesie

Wat als vlucht KL 835 naar Bali vertraagd of geannuleerd is?

Het kan altijd gebeuren, vlucht KL835 komt later aanop Bali, of wordt zelfs geannuleerd. Gelukkig heeft u bepaalde rechten en worden uw rechten beschermd door de EU. Wij zijn er om u bij te staan, dat is zeker handig bij een grote partij als KLM.

Volgens EU-verordening 261/2004 hebben passagiers recht op compensatie als ze minimaal 3 uur later dan gepland po hun eindbestemming aankomen.

Omdat de afstand tussen Schiphol en Singapore/Bali zo groot is, zijn er drie opties als vlucht KL 835 vertraagd is:

  • Minder dan 3 uur vertraging: geen compensatie
  • Tussen 3 en 4 uur vertraging: €300
  • Meer dan 4 uur vertraging: €600

Is uw vlucht vertraagd? Klik hieronder en check of u recht heeft op vergoeding.

Heeft u niet de informatie gevonden die u zocht?

Kijk of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat, of neem contact met ons op over uw specifieke situatie

14467 passagiers hebben EUclaim een score van 4,4 uit 5 gegeven op Trustpilot. Lees hoe deze passagiers onze service hebben ervaren.

Bekijk 14467 ervaringen

Gecontroleerd door

Hendrik Noorderhaven is de CEO van EUclaim. Hij houdt zich al decennia bezig met de rechten van passagiers. Bekend van NOS, RTL Nieuws, BNR,Telegraaf en Radar.

Meer over Hendrik
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding