Wederom chaos door computerstoring bij United Airlines

Voor de tweede keer in een jaar tijd was er zondag een behoorlijke computerstoring bij United Airlines. Alle binnenlandse vluchten in de Verenigde Staten werden ruim 2,5 uur aan de grond gehouden.

United Airlines vliegtuig in de lucht

Nog steeds vertraging door storing

United Airlines voert onder haar naam en die van United Expres ruim 4500 vluchten uit naar 339 vliegvelden wereldwijd. Het bedrijf heeft nog niet weten wat de oorzaak van de storing was. Er zou echter geen sprake zijn geweest van een hack. Zondagavond werd de storing opgelost en het vliegschema komt inmiddels weer op gang. Passagiers kunnen echter nog steeds hinder ondervinden van de storing en dus met vertragingen te maken hebben.

United heeft haar passagiers excuses aangeboden. Het vliegverkeer lag compleet stil tussen 18.30 en 20.00 uur lokale tijd. Passagiers die vanuit de EU hinder ondervonden met hun vlucht hebben wellicht recht op een vergoeding van €600 per persoon.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Ruim 400 passagiers vast op Curaçao
Volgende nieuwsitem
Nieuwe tarievenstructuur bij KLM
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding