Luchthaven vertraging

EUclaim in de uitzending van MAX vakantieman

5 augustus 2021

Op maandag 23 augustus 2021 was EUclaim te zien in de aflevering van MAX vakantieman. Hierin worden de problemen en vele klachten tegen eDreams besproken. Ze spreken ook met het Europees Consumenten Centrum (ECC) en de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisbureaus (ANVR). 

Ilona wordt geinterviewd voor MAX Vakantieman

Klachten over eDreams

eDreams is een online reisbureau actief in 40 verschillende landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Barcelona, Spanje. Gedupeerde klanten van eDreams klagen over het niet terugkrijgen van geld en de onbereikbaarheid van de klantenservice.

 

MAX vakantieman spreekt met de ANVR, ECC en EUclaim. ECC zit aan tafel in de studio bij presentator Sybrand Niessen. Zij zijn van mening dat de Spaanse partner van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) in Spanje in moet grijpen.

MAX vakantieman helpt gedupeerde vakantiegangers

MAX vakantieman is het consumentenprogramma van omroep MAX over reizen en vakantie. Ze schieten gedupeerde vakantiegangers met groot of klein vakantieleed te hulp. Verder bespreken ze reistips en worden kijkersvragen beantwoord door een deskundige in de rubriek ‘Beste vakantieman’. Maandag 23 augustus bespreken ze de vele klachten en problemen rond eDreams van Nederlandse gedupeerde vakantiegangers.

MAX vakantieman maandag te zien

Benieuwd wat EUclaim te zeggen heeft over de problemen rondom eDreams? Bekijk de aflevering van MAX vakantieman maandag 23 augustus 2021 om 20.35 uur op NPO 1, of kijk hem hier terug.

 

Heb je zelf een gedupeerde vakantieganger? EUclaim strijd voor de rechten van vliegtuigpassagiers. Is je vlucht vertraagd of geannuleerd? Dien je claim in en binnen drie minuten weet je waar je recht op hebt!

Meer over EUclaim en MAX vakantieman

 • 2020-07-28

  EUclaim bij MAX vakantieman omtrent Transavia annuleringen vanwege coronavirus

  Op maandag, 27 juli 2020, was Jasmijn Heeremans, woordvoerder van EUclaim, te gast bij MAX vakantieman op NPO 1. In het programma werden de vele vluchtannuleringen, gedupeerde passagiers en de moeizame communicatie van Transavia besproken.

 • 2020-06-16

  EUclaim bij MAX vakantieman voor vluchtannuleringen door coronavirus

  Afgelopen maandag 15 juni was EUclaim te gast bij MAX vakantieman. Er werden diverse situaties behandeld van vliegtuigpassagiers die zijn gedupeerd door uiteenlopende zaken rondom het coronavirus: van weigering tot terugbetaling van luchtvaartmaatschappijen tot het voucherbeleid.

 • 2021-08-05

  EUclaim in de uitzending van MAX Vakantieman

  Op maandag 23 augustus 2021 was EUclaim te zien in de aflevering van MAX Vakantieman. Hierin worden de problemen en vele klachten tegen eDreams besproken. Ze spreken ook met het Europees Consumenten Centrum (ECC) en de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisbureaus (ANVR). 

Geschreven door

Jerrymie Marcus kwam door een vertraging van 4 uur in aanraking met EUclaim. Via EUclaim kreeg de marketeer 600 euro compensatie. Bekend van VPRO, NOS, Emerce en AD.

Meer over Jerrymie
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding