16 mei 2024

Deze zomer op vakantie naar Spanje?

Spanje als populair vakantieland; grote kans op problemen met je vlucht!

EUclaim haalt jouw rechtmatige vergoeding op bij luchtvaartmaatschappijen wanneer jouw vlucht vertraagd of geannuleerd is. Twee keer per maand betalen we deze vergoedingen uit aan de passagiers die bij ons een claim hebben ingediend: vandaag is het payday!

Vluchtproblemen naar Spanje

Ga jij deze zomer op vakantie naar Spanje? Iedere zomer vliegen er ontelbaar veel vliegtuigen van en naar Spanje. Bijna alle airlines vliegen op Spanje, zoals Vueling, Air Europa, Iberia, Transavia en Ryanair. Maar…. al deze airlines hadden de afgelopen jaren ook veel problemen met hun vluchten tijdens de zomer! Vluchten werden geannuleerd of hadden meer dan drie uur vertraging. Als vliegtuigpassagier heb je dan recht op een vergoeding, als compensatie voor het tijdverlies. Deze vergoeding is door EUclaim voor de passagier opgehaald: maar liefst 209 Spanje-vakantiegangers krijgen vandaag hun vergoeding gestort!

Vlucht naar Spanje zomer 2024

Ga jij deze zomer op vakantie naar Spanje? Of ben je één van de 1045 van álle gedupeerde vliegtuigpassagiers die vandaag hun vergoeding gestort krijgen, en ga je met deze vergoeding een nieuwe vakantie boeken?

Deze zomer belooft weer een druk vliegseizoen te worden! En dat belooft helaas ook… problemen met je vlucht! Wil je zeker weten dat jij jouw vergoeding niet misloopt? Laat dan je vluchtgegevens bij ons achter. Wij nemen alléén contact met je op, wanneer je recht hebt op compensatie en anders verwijderen wij jouw gegevens meer.

Ga je binnenkort op reis? Krijg tot €600

Laat geen geld liggen! Deel je vluchtdata van komende zomer vast met ons en krijg een berichtje als je recht hebt op compensatie.

Deel je vluchtnummer

Wist je dat….?

Wist je dat de hoogte van jouw vergoeding, afhangt van de lengte van je vlucht? Bij een vlucht tot 1500 kilometer is de vergoeding €250. Is de vlucht tussen 1500 en 3500 kilometer? Dan is de vergoeding €400. Vlieg je meer dan 3500 kilometer? Dan is de compensatie €600.

 • flight

  €250

  Korte afstand

  tot 1500 km

 • flight

  €400

  Middellange afstand

  1500 – 3500 km

 • flight

  €250

  Lange afstand

  vanaf 3500 km

Ga jij deze zomer naar Spanje en vlieg je bijvoorbeeld van Amsterdam naar Ibiza? Dan heb je bij vluchtproblemen recht op een vergoeding van €400,-. Maar, vlieg je van Amsterdam naar Mallorca, dan heb je recht op €250,-!

Benieuwd naar de afstand van jouw vlucht deze zomer? Bereken hieronder de afstand van jouw vlucht.

Bereken de afstand van uw vlucht

Geschreven door

Marketingmanager Lisanne Verbeek heeft passie voor marketing en campers. Nu vecht ze voor de rechten van passagiers. Bekend van RTL Nieuws, BNR en AD.

Meer over Lisanne
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding