Vertraging? Shoppen! Bekijk onze Schiphol shop top 10

Vertraging is vervelend. Gelukkig zijn er leuke manieren om je tijd te besteden! Elke dag komen er weer winkels bij op Schiphol. Handig als je bijvoorbeeld nog souvenirs moet inslaan, iets bent vergeten in te pakken of je hebt nu een keer de tijd om een lekker geurtje uit te zoeken. Alles kan! Maak van vertraging een verwenmoment voor jezelf.
Vluchtvertragingen gedaald

Tandenborstel vergeten?

Van koffers tot tandpasta en van slippers tot zonnebrand. Bijna alles wat je bent vergeten voor je vakantie kun  je vinden op Schiphol. Zelfs je favoriete HEMA, Albert Heijn en H&M zijn aanwezig op de luchthaven. Als je achter de douane winkelt kun je gebruik maken van taxfree aanbiedingen. Op deze producten betaal je dan geen belasting. Veel mensen maken hier veelvoudig gebruik van en kopen parfums, crèmes, make-up en drank achter de douane.

Is taxfree ook echt taxfree?

Sinds 1999 is taxfree winkelen binnen de EU afgeschaft. Op Schiphol is het echter zo geregeld dat passagiers binnen en buiten de EU nog steeds dezelfde prijs betalen. De winkeliers nemen dan de BTW voor hun rekening. Dit geldt echter niet bij alle luchthavens in de EU. In andere landen maakt het toch écht verschil of je binnen of buiten de EU reist. Bij de aankoop van tabak is taxfree winkelen alleen van toepassing op passagiers die naar een land buiten de EU reizen.

De Shop top 10

We hebben de leukste winkels op Schiphol voor je op een rijtje gezet. Als je dan toch moet wachten, kun je, je hier wel even vermaken.

1. Rituals
Een succesformule van Hollandse bodem. Dompel je onder in een ervaring vol heerlijke geuren en rijke crèmes. Bij Rituals worden de lekkerste douche, body en sfeer producten verkocht die heerlijk ruiken en luxe aanvoelen. De filosofie van Rituals draait om luxe en ontspannend maken van dagelijkse zaken zoals afwassen, douchen of lekker op de bank hangen.

2. H&M
Iedereen kent de succesvolle winkelformule van H&M wel. Je kunt er altijd wel iets leuks vinden, ideaal als je  bijvoorbeeld nog een zomerjurkje nodig hebt, je bikini bent vergeten of een extra zonnebril zoekt.

3. Shoes by Paolo Salotto
Schoenen, schoenen en nog eens schoenen! Een hemel op aarde voor veel vrouwen. Of je nou sandaaltjes voor je zonvakantie zoekt, stylish hakken voor een avondje uit of comfortabele sneakers voor een citytrip: Bij Paolo Salotto vind je ze.

4. HEMA
De alledaagse winkel voor iedereen. Handig als je wat vergeten bent en niet teveel geld wilt uitgeven, lekker als je even wilt rondneuzen of voor vertrek nog even van een echt Hollands broodje rookworst wilt genieten.

5. The Body Shop
De bodyshop verkoopt heerlijke, natuurlijke producten voor zowel man als vrouw. Eerlijke ingrediënten worden gebruikt waarbij je ook nog bijdraagt aan verschillende goede doelen.

6. Victoria’s Secret
Deze succesformule uit de Verenigde Staten is inmiddels waanzinnig populair over de hele wereld. Het lingerie- en beautymerk is vooral beroemd om haar jaarlijkse modeshow die in veel landen uitgezonden wordt. Bij Vic toria’s Secret koop je heerlijke parfums, mooie lingerie en speciale  beauty producten die je zintuigen prikkelen.

7. Pieces & Vila
Pieces & Vila zijn Deense modeketens en merken die Europa verovert hebben met Scandinavische trends. Deze merken staan voor betaalbare, modieuze kleding en accessoires. Bij Pieces vind je vooral veel handige basics.

8. Capi
Oordopjes vergeten? Geen paniek. Bij Capi vind je allerlei elektronische apparatuur en accessoires. Van smartphones tot opladers en oordopjes. Helemaal leuk als je een echte Tech-liefhebber bent.

9. Cupcakechic
Eén van de hotspots voor mensen met een zoete smaak! De heerlijkste cup cakes, macarons en koekjes koop je bij deze leuke winkel. Voor het oog doet het ook wat, de gebakjes zien er allemaal vakkundig gedecoreerd uit!

10. G-Star
Dit merk van Nederlandse bodem is een favoriet van velen. Bij G-Star vind je de ultieme jeans. Het merk staat bekend om haar textiel bewerkingen en wassingen. Bij zowel dames als heren een favoriet!

Genoeg te beleven dus op Schiphol! Naast deze winkels kun je, je ook laten masseren, genieten van een verfrissende douche, lekkere maaltijd of een gokje wagen in het casino. Heb jij nog  tips om je te vermaken tijdens vertraging? We horen het graag!

 

Foto: Flickr.com

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Telegraaf: vakantietips voor de maand mei
Volgende blogartikel
Travel Valley: 5 tips voor compensatie bij vertraging van je vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding