Transavia en Easyjet krijgen concurrentie van Vueling Airlines

De Spaanse budgetmaatschappij Vueling Airlines breidt haar vluchten vanaf Schiphol Airport steeds meer uit. Vooral in de zomerperiode van 2016, worden de bestemmingen en het aantal vluchten vanaf Amsterdam uitgebreid. Dit betekent dat Vueling Airlines vanaf Amsterdam de concurrentie aangaat met Transavia en Easyjet.

Tijdens de zomerperiode gaat Vueling Airlines 102  vluchten per week uitvoeren vanaf Amsterdam. In de zomer van 2015 waren dit maar 86 vluchten per week. Aan de lijst van bestemmingen zijn toegevoegd Catania, Milaan, Lissabon, Porto, Londen Luton, Napels en Las Palmas. Dit betekent dat Vueling Airlines vanaf Amsterdam naar 16 verschillende bestemmingen vliegt.

Transavia en Easyjet

Voor de budgetmaatschappijen Transavia en Easyjet is de uitbreiding van de Vueling Airlines vluchten vanaf Amsterdam directe concurrentie. De nieuwe bestemmingen van de Spaanse maatschappij, zijn ook bestemmingen waarop Transavia en/of Easyjet vliegen. Het aantal vluchten wat nu per week naar de bestemmingen vliegt, groeit aanzienlijk. Voor de passagiers betekent dit genoeg keuze op welke dag en hoe laat je wilt vliegen naar je eindbestemming.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Met deze veiligheidsinstructies houdt iedereen de aandacht erbij
Volgende blogartikel
Grappige mededelingen van stewardessen
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding