Man leeft in een Boeing 727

Bruce Campbell is een ingenieur die een gepensioneerde Boeing 727 heeft gekocht en deze heeft omgebouwd tot een bijzondere  plek om in te wonen.

 

Binnenkant woning Boeing 727

Het enorme toestel staat in een buitenwijk van Portland, Oregon in een bosrijke omgeving. Het is gestut op betonnen pijlers, en heeft een eigen oprit.

Het vliegtuig is voorzien van een douche, het toilet werkt echter nog niet en een gedeelte van het originele interieur moet nog hersteld worden. Campbell woont 6 maanden per jaar in het vliegtuig en de andere helft van het jaar brengt hij door in Japan. Ook daar is hij op zoek naar een soortgelijk toestel om te kopen en te verbouwen.

Boeing avond

Campbell legt de voordelen uit van het wonen in een vliegtuig: ”Zo’n toestel is enorm sterk, duurzaam en heeft een lange levensduur. Schoonhouden is eenvoudig, omdat het containers onder druk zijn, en ze kunnen elke aardbeving of storm weerstaan. De enige grote uitdaging is je vliegtuig vervoeren naar je land”.

Dit is natuurlijk wel een bijzondere manier van recyclen!

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Vliegtuigen die over de Atlantische Oceaan vliegen
Volgende blogartikel
Piloot deelt pizza’s uit aan vertraagde passagiers
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding