KLM Busservice van Arnhem/Nijmegen naar Schiphol Airport

EUclaim is sinds oktober 2015 gevestigd in Arnhem. We zagen al vrij snel na de verhuizing de KLM Busservice rijden. KLM biedt deze service gratis aan om passagiers uit de regio Arnhem/Nijmegen naar Schiphol te brengen.

KLM Busservice van Arnhem/Nijmegen naar Schiphol Airport

Sinds mei 2015 biedt KLM de busservice aan in de regio. Veel mensen in de regio kiezen, waar mogelijk, om te vliegen via Dusseldorf Weeze. Deze luchthaven ligt voor de bewoners van de omgeving Arnhem/Nijmegen qua afstand dichterbij dan Schiphol. Met de busservice probeert KLM het voor de passagiers aantrekkelijker te maken om toch via Schiphol en dus met KLM te vliegen naar de (vakantie)bestemming.

De bus gaat twee keer dag. Jouw vlucht moet dus wel precies goed uitkomen met de aansluiting van de bus. De bus gaat één keer in de ochtend (ca. 06.00) en één keer aan het einde van de middag (ca. 17.00) richting Schiphol. Vanaf Schiphol gaat de bus om 09.00 uur en om 20.00 uur terug naar Arnhem en Nijmegen. Op het moment dat je rond middernacht op de luchthaven moet zijn, biedt de KLM Busservice helaas geen uitkomst.

Ervaring

Bij EUclaim waren wij wel benieuwd naar de busservice. De vader van een EUclaim collega vloog in december met KLM vanaf Schiphol en maakte gebruik van de KLM Busservice. Wij vroegen hem een aantal foto’s te maken van de bus. Het was voor hem een zeer ontspannen busrit, aangezien hij die dag, de enige was die gebruik maakte van de service. Dit kan natuurlijk met de tijd van het jaar te maken hebben, maar we hopen voor KLM dat er tijdens de meeste ritjes, meer dan één persoon in de bus zit!

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Telegraaf: Zo vier je twee keer oud & nieuw!
Volgende blogartikel
Vliegtuigpassagier vaker recht op compensatie
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding