IJsbanen op de meest bijzondere plekken

Bijna kerst en temperaturen boven de 10 graden. Om een beetje in de wintersfeer te komen willen wij u graag wat winterse plaatjes laten zien van ijsbanen gelegen op hele bijzondere plekken.

IJsbaan Eifeltoren

Eiffeltoren

Wat dacht u van schaatsen op de Eiffeltoren? Heel romantisch en met een mooi uitzicht. Schaatsen op een hoogte van 58 meter. Het toegangskaartje voor de Eiffeltoren is gelijk ook voor het gebruik van de ijsbaan, inclusief schaatshuur.

Rockefeller Center

In New York zijn er meerdere ijsbanen, maar er zijn twee wel hele bijzondere schaatsbanen die ook herkenbaar zijn door de vele films die daar zijn opgenomen. De schaatsbaan bij Rockefeller Center is vooral bekend door de enorme kerstboom van bijna 30 meter hoog. Er zit maar liefst 30.000 lichtjes in deze boom.

Rockefeller Center ijsbaan

Central Park

Daarnaast is er de mogelijkheid om te schaatsen  in Central Park. Daar zijn maar liefst twee schaatsbanen te vinden. Je kunt hier heerlijk schaatsen met de Skyline van New York op de achtergrond.

Central Park ijsbaan

London Eye

In Londen zijn er ook vele schaatsbanen op bijzondere plekken te vinden. Er kan onder andere gekozen worden tussen Winter Wonderland in Hyde Park, schaatsen onder de London Eye, het grote reuzenrad, bij het National History Museum, bij de Tower of London of met Somerset House op de achtergrond.

London eye ijsbaan

Dubai Mall

Dubai en schaatsen, niet echt de meest voor de hand liggende keuze. In de Dubai Mall is er de mogelijkheid te schaatsen op een indoor schaatsbaan. Toch leuk om te kunnen vertellen na een bezoek aan Dubai dat je nog een paar rondjes hebt geschaatst.

Dubai ijsbaan

Davos

Uiteraard zijn de meeste ijsbanen geen natuurlijke ijsbanen. In Davos ligt bijvoorbeeld de  grootste natuurlijke ijsbaan ter wereld. Het heeft een oppervlakte van maar liefst 20.000 m2. En met de toppen van 3000 meter op de achtergrond is het natuurlijk een mooi winters plaatje.

Davos ijsbaan

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Passagiersrechten voorlopig ongewijzigd
Volgende blogartikel
Beaujolais vluchten
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding