Luchthaven vertraging

De meest luxe vluchten ter wereld

21 september 2021

Een lange vlucht naar Los Angeles op een smalle vliegtuigstoel tussen medepassagiers? Het kan vervelend zijn, maar veel reizigers nemen dit soort reisongemakken voor lief. Daarentegen blijft het leuk om te dromen over de luxe mogelijkheden die vliegtuigmaatschappijen hedendaags aanbieden. Zo kunt u heerlijk slapen in een eigen suite, heeft u de mogelijkheid tot een persoonlijke mini-bar en kunt u een sterrenchef-menu proeven. Kijk mee, en begin alvast met sparen voor een retourtje First Class.

© Emirates

First Class met Emirates

De beste First Class vliegtickets van 2019 kunt u bij vliegtuigmaatschappij Emirates boeken. De vliegtuigmaatschappij omschrijft de Boeing 777 First Class als een hotelkamer in de lucht. U heeft namelijk de mogelijkheid om de plafondhoge deuren te sluiten, temperatuur en licht te bepalen met uw eigen bediening. Daarnaast kunt u rekenen op heerlijke gerechten van de kaart en smaakvolle snacks die speciaal voor u worden klaargemaakt.

Een retourvlucht First Class van Amsterdam naar Dubai in juni 2019? Daar mag u het bedrag van maar liefst €6280 voor betalen.

© Singapore Airlines

First Apartment van Etihad Airways

Genieten van een culinair hoogstandje op 10 kilometer hoogte? Op de vlucht van Etihad Airways is er een Inflight Chef aanwezig die volledig gekwalificeerd en internationaal opgeleid is. Dat is weer wat anders dan een pasta bolognese! Wanneer u First Class vliegt heeft u toegang tot het First Apartment. Dit is een ‘appartement’ met een lederen fauteuil en een apart bed, waar u zelfs kunt wandelen als de deuren zijn gesloten. Liever onder de mensen? Dan kunt u ook naar The Lobby waar gasten komen om te ontspannen en elkaar te ontmoeten.

Wilt u First Class vliegen naar Abu Dhabi vanuit Amsterdam in september 2019? Dat is mogelijk en voor een retourvlucht bent u maar liefst €7481 kwijt!

© Qatar Airways

First Class vliegen met Qatar Airways

Helemaal in de watten worden gelegd door bekroond cabinepersoneel? Bij Qatar Airways verleent het cabinepersoneel een geweldige tijdens de First Class vlucht. Daarnaast heeft u alle ruimte in de First Class. Hierdoor kunt u heerlijk reizen, terwijl u geniet van een culinair hoogstandje gecreëerd door de beste chefs van de wereld. Deze verfijnde gerechten kunt u aanvragen tijdens de vlucht. Wilt u nog werken tijdens de vlucht? De mogelijkheid is er om uw cabine om te toveren tot een werkplek met oplaadpunten en Wi-Fi aan boord.

Een Business Clas retourvlucht naar Beijing vanuit Amsterdam in juni 2019? Daar hangt het prijskaartje van €4472 aan!

Vluchtproblemen? EUclaim helpt u graag

Ondanks uw luxueuze vlucht kunnen er helaas toch vluchtproblemen ontstaan. Heeft u een langdurige vertraging gehad of zelfs een geannuleerde vlucht? Dan kunt u gemakkelijk en vrijblijvend controleren of u recht heeft op een vergoeding. EUclaim helpt u graag!

Meer lezen over luxe vliegen

  • 2016-07-21

    Emirates benoemd tot s ’werelds beste vliegtuigmaatschappij

    Afgelopen dinsdag is vliegtuigmaatschappij Emirates door Skytrax uitgeroepen tot beste vliegtuigmaatschappij van 2016. In de top 3 staan verder Qatar Airways en Singapore airlines. Oosterse vliegtuigmaatschappijen voeren de top 100 aan.

Geschreven door Lisanne Verbeek

Marketingmanager Lisanne Verbeek heeft passie voor marketing en campers. Nu vecht ze voor de rechten van passagiers.

Meer over Lisanne
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding