Fotofabriek

Vertraging met United Airlines?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier de United Airlines (UA) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met United Airlines meer dan drie uur vertraging? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Bekijk dan snel of uw vertraagde United Airlines (UA) vlucht in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met vertraagde vluchten van United Airlines is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Actueel: Vlucht UA 21 van 23 april lang vertraagd

Op dinsdag 23 april is de United Airlines vlucht UA 21 vertraagd. De vlucht van Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Houston George Bush Intercontinental Airport(IAH) komt met meer dan drie uur vertraging aan in Amerika. Passagiers van deze vlucht hebben recht op een vergoeding van maximaal €600 per persoon.

Dient u de claim in bij EUclaim dan zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Controleer gemakkelijk uw vluchtgegevens in onze calculator en u ontvangt direct advies over uw rechten.

Check uw vergoeding

Recent vertraagde vluchten United Airlines

Vragen? Chat of bel