Vind hier de Surinam Airways (SLM) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met Surinam Airways (SLM) meer dan drie uur vertraging? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Bekijk dan snel of uw vertraagde Surinam Airways vlucht in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met vertraagde vluchten van Surinam Airways is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Vlucht van Amsterdam naar Parimaribo (PY 993)

Surinam Airways vliegt vijf keer per week van Amsterdam naar Parimaribo. Dit gebeurt altijd onder het vluchtnummer PY 993. Op welke dagen de vliegtuigmaatschappij deze route vliegt verschilt in de zomer en winter periode. Vliegt u vanuit Parimaribo terug naar Amsterdam met Surinam Airways  en is uw vlucht met meer dan drie uur vertraagd? U heeft in deze situatie helaas geen recht op een vergoeding, aangezien Surinam Airways (SLM) geen Europese vliegtuigmaatschappij is.

Recent vertraagde vluchtenMijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vertraagde vlucht niet in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vragen? Chat of bel