Vertraging met Royal Air Maroc?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier de Royal Air Maroc (AT) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met Royal Air Maroc meer dan drie uur vertraging? Wanneer er geen sprake is van een buitengewone omstandigheid heeft u mogelijk recht op een vergoeding tot €600 per persoon! Wilt u weten of u recht heeft op deze vergoeding? Vul dan uw vluchtgegevens in de calculator in en wij u vrijblijvend advies over uw rechten. Dient u de claim in bij EUclaim dan zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. U loopt geen enkel risico!

Royal Air Maroc vertragingen met recht op vergoeding

Wanneer u recht heeft op een vergoeding bij een vertraagde Royal Air Maroc (AT) wordt bepaald door Verordening 261/2004. Deze wetgeving bestaat in Europa sinds 2005. Verordening 261/2004 is ervoor alle vliegtuigpassagiers binnen Europa. Voldoet uw vertraagde vlucht aan de volgende punten dan heeft u recht op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies:

Voldoet uw Royal Air Maroc vlucht aan deze punten? Dan heeft u recht op een vergoeding.

Check uw vlucht

Stel: U vliegt met Royal Air Maroc van Amsterdam naar Tétouan. Wanneer u op Schiphol aankomt ziet u dat uw vlucht meer dan vier uur vertraging heeft. Aan boord hoort u dat de vertraging is ontstaan door een technisch mankement. Uiteindelijk kom u met 3,5 vertraging aan. U heeft in deze situatie recht op €400 per persoon.

Wat is een buitengewone omstandigheid?

Om recht te hebben op een vergoeding voor uw vertraagde Royal Air Maroc vlucht mag de vluchtvertraging niet ontstaan zijn door een buitengewone omstandigheid. Een buitengewone omstandigheid is een situatie waarbij de Royal Air Maroc geen invloed heeft op de ontstane problemen. U kunt hierbij denken aan stakingen van de luchtverkeersleiding, extreme weersomstandigheden of terrorisme. De vliegtuigmaatschappij is bij een buitengewone omstandigheid niet verplicht om een vergoeding te betalen aan de gedupeerde passagiers.

Wat is de hoogte van de vergoeding?

Wanneer uw vertraagde Royal Air Maroc vlucht onder Verordening 261/2004 valt, heeft u recht op een vergoeding. Deze vergoeding kan oplopen tot €600 per persoon. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald op basis van de afstand van de vlucht.

Recht op vergoeding

Bereken de afstand van uw vlucht

  • {{ airport.Name }} ({{ airport.IATACode }})
We hebben geen vliegveld gevonden met uw zoekopdracht
  • {{ airport.Name }} ({{ airport.IATACode }})
We hebben geen vliegveld gevonden met uw zoekopdracht
De afstand tussen {{ distanceCalculator.flights[0].departureAirport }} en {{ distanceCalculator.flights[0].arrivalAirport }} is {{ distanceCalculator.distance | number:2 }} km. Controleer of u recht heeft op een vergoeding.
U heeft nog niet alle benodigde informatie ingevuld

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Check uw Royal Air Maroc vlucht

Geld terug bij Royal Air Maroc vertragingen

Heeft u vertraging gehad met Royal Air Maroc (AT)? Twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding voor het tijdsverlies? Bekijk dan snel of uw vluchtnummer in onderstaande lijst staat. Staat uw vlucht er niet bij dan kunt u ook uw vluchtgegevens controleren in onze calculator. Wij geven u direct een vrijblijvend advies over uw rechten. Dient u de claim in bij EUclaim dan nemen wij al het werk voor u uit handen en zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Onze service is op basis van no cure, no pay. U loopt dus geen enkel risico.

Recent vertraagde vluchten Royal Air Maroc

Vragen? Chat of bel