Vertraging met Delta Airlines?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier de Delta Airlines (DL) vluchten met recht op een vergoeding

Was uw vlucht met Delta Airlines (DL) vertraagd? Was de vertraging bij aankomst drie uur of meer dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Twijfelt u of uw recht heeft? Bekijk dan of uw vertraagde Delta Airlines vlucht in de lijst met actuele probleemvluchten staat. Staat uw vlucht er niet bij? Vul dan uw vluchtgegevens in de calculator in en wij u direct gratis advies over uw rechten.

Uw recht bij een vertraagde Delta Airlines vlucht

Wanneer vliegtuigpassagiers te maken krijgen met een vertraagde vlucht hebben ze een aantal rechten. Deze rechten zijn vastgelegd in Verordening 261/2004. In deze wetgeving staat dat wanneer een vlucht een vertraging heeft van drie uur of meer bij aankomst, passagiers mogelijk recht hebben op een vergoeding, oftewel compensatie. Om onder de Europese wetgeving te vallen moet u vlucht aan een aantal voorwaarden voldoen:

Delta Airlines is geen Europese vliegtuigmaatschappij en daarom heeft u alleen recht wanneer u vanuit de EU vliegt met Delta Airlines.

Geen recht bij een buitengewone omstandigheid

Vluchtvertragingen worden vaak veroorzaakt door een buitengewone omstandigheid. Dit houdt in dat een vliegtuigmaatschappij zoals Delta Airlines, geen invloed heeft op de ontstane vertraging. U kunt hierbij denken slechte weersomstandigheden zoals mist of storm, maar ook aan staking van de luchtverkeersleiding en medische noodlandingen.

Stel: u vliegt met Delta Airlines (DL) van Minneapolis naar Amsterdam. U komt uiteindelijk met vijf uur vertraging in Nederland. Op basis van Verordening 261/2004 heeft u in deze situatie geen recht op een vergoeding, omdat Delta Airlines geen Europese vliegtuigmaatschappij is.

Check uw vergoeding

De hoogte van de vergoeding

Wanneer uw vertraagde Delta Airlines vlucht onder de regels van Verordening 261/2004 valt heeft u recht op een vergoeding, oftewel compensatie. Deze vergoeding kan oplopen tot €600 per persoon. De hoogte wordt bepaald op basis van de afstand van de vlucht.

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Actueel vertraagde Delta Airlines vluchten

Op basis van de database van Lennoc Flight Intelligence stellen wij dagelijks een lijst met actuele probleemvluchten samen. Hieronder vindt u de vertraagde Delta Airlines vluchten met mogelijk recht op een vergoeding. Staat u vlucht er niet bij? Vul dan uw vluchtgegevens in de calculator in. U ontvangt direct een vrijblijvend advies. Dient u de claim in bij EUclaim dan zorgen wij ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Recent vertraagde vluchten Delta Airlines

Vragen? Chat of bel