Vind hier de Small Planet Airlines (LLX) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met Small Planet Airlines (LLX) meer dan drie uur vertraging? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Bekijk dan snel of uw vertraagde Small Planet Airlines vlucht in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met vertraagde vluchten van Small Planet Airlines is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Small planet vertraging vandaag

Vandaag, vrijdag 16 februari 2018, hebben twee vluchten van Small Planet Airlines een lange vertraging opgelopen. Passagiers op vlucht LLX 5055 van Amsterdam Schiphol (AMS) naar Hurghada (HRG) en vlucht LLX 5056 van Hurghada (HRG) naar Amsterdam Schiphol (AMS) hebben recht op een vergoeding van €600 per persoon ter compensatie van de langdurige vertraging. 

Recent vertraagde vluchtenMijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vertraagde vlucht niet in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vragen? Chat of bel