Vertraging met Air Berlin?

Vind hier de Air Berlin vluchten met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met Air Berlin (AB) meer dan drie uur vertraging? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Bekijk dan snel of uw vertraagde Air Berlin vlucht in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met vertraagde vluchten van Air Berlin is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.Mijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vertraagde vlucht niet in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Actuele status Air Berlin

Air Berlin heeft in augustus faillissement aangevraagd. De vliegtuigmaatschappij heeft te maken met een daling in het aantal passagiers. Het is op dit moment onduidelijk of Air Berlin wordt overgenomen en in welke vorm. Er zijn meerdere vliegtuigmaatschappijen die hebben aangeven interesse te hebben om de vliegtuigmaatschappij over te nemen.

Recent vertraagde vluchten

Vragen? Chat of bel