Is uw vlucht met Small Planet Airlines geannuleerd?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht
Foto Actie

Vind hier de Small Planet Airlines vluchten met recht op een vergoeding

Is uw vlucht met Small Planet Airlines geannuleerd? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Bekijk dan snel of uw geannuleerde Small Planet Airlines vlucht in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met probleemvluchten van Small Planet Airlines is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De zeer kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Financiële problemen voor Small Planet Airlines

Vliegtuigmaatschappij Small Planet heeft op 18 september 2018 uitstel van betaling aangevraagd in Berlijn. Small Planet (LLX/5P) is dit jaar explosief gegroeid in het aantal vluchten. Ze zagen kansen in het faillissement van Air Berlin eind 2017. De lowbudget vliegtuigmaatschappij kan de groei niet aan en is nu in financiële problemen geraakt. Op dit moment heeft het nog geen invloed op de geplande vluchten. Vanwege het uitstel van betaling nemen wij op dit moment geen claims aan voor vertraagde Small Planet vluchten.

Recent geannuleerde vluchtenMijn vlucht staat er niet bij

Kunt u uw geannuleerde vlucht niet terug vinden in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vragen? Chat of bel