Nieuwe tarievenstructuur bij KLM

Economyclass tickets gaan in prijs verschillen onder een nieuwe tarievenstructuur van KLM. In de nieuwe Economyclass komen drie soorten tickets: Light, Standard en Flex. KLM hoopt hiermee reizigers een beter afstemming op hun persoonlijke wensen te bieden.

vliegtuigstoelen klm in het vliegtuig

Light, Standard of Flex Economy

Zo kunnen passagiers die alleen met handbagage reizen het voordeligste tarief Light boeken. Dit kan ideaal zijn voor zakenreizigers of passagiers die een weekendje weg gaan. Het Standard tarief garandeert een stuk ruimbagage voor passagiers en de mogelijkheid om hun ticket te wijzigen tegen betaling. In het laatste tarief Flex zit naast ruimbagage en de mogelijkheid om het ticket gratis te wijzigen de SkyPriority service. Onder de SkyPriority service valt voorrang bij het inchecken en bagage afgeven, sneller door security en voorrang bij het boarden en het afhandelen van de bagage.

Prijsverschillen

De prijsverschillen tussen de drie nieuwe economy tickets zijn behoorlijk groot. De Light tickets worden bijvoorbeeld al aangeboden vanaf €99. Standard tickets naar dezelfde bestemming zijn er vanaf €149 en de Flex tickets vanaf €239. Er is wel een groot verschil tussen het aantal Flying Blue Miles die passagiers kunnen verdienen. Drankjes en maaltijden blijven voor alle passagiers inbegrepen in de ticketprijs.

Sinds gisteren zijn de ticketopties beschikbaar op alle KLM-vluchten in Europa en naar Noord-Afrika en Israel. Denk jij dat deze nieuwe tarievenstructuur een goeie zet is?

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Wederom chaos door computerstoring bij United Airlines
Volgende nieuwsitem
Dubai drukste intercontinentale bestemming
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding