• 97% slagingskans

  • In 3 minuten geregeld

  • No cure no pay

  • Kosteloze juridische procedure

  • Beoordeeld met 4,5 uit 5 sterren

EUclaim biedt hulp bij corona-voucher voor geannuleerde vlucht

Voor duizenden gedupeerde passagiers zat er de afgelopen tijd niks anders op dan de corona-voucher voor de geannuleerde vlucht te accepteren. Maar zijn de vouchers wel rechtmatig? EUclaim biedt een nieuwe dienst waarmee we passagiers helpen in deze onduidelijke situatie.

Man houdt smartphone vast en bekijkt berichtgeving van Transavia over corona-voucher

Onduidelijkheden over corona-voucher bij vluchtannulering

De laatste tijd is veel onduidelijkheid ontstaan over de corona-vouchers. Diverse luchtvaartmaatschappijen geven een eigen invulling aan de vouchers, zonder rekening te houden met de regelgeving. Omdat EUclaim veel vragen over deze vouchers ontvangt van gedupeerde passagiers die de vouchers in de afgelopen periode hebben aangenomen, bieden we nu een nieuwe dienst waarmee we de vouchers onder andere controleren op rechtmatigheid.

EUclaim staat gedupeerde passagiers bij met nieuwe dienst

Passagiers kunnen de vouchers voor €24,95 per boeking door ons laten controleren. Wij checken of de vouchers daadwerkelijk in overeenstemming zijn met de regelgeving. Daarnaast bewaken we de vervaldatum van de vouchers en nemen we de communicatie richting de luchtvaartmaatschappijen uit handen. Met deze nieuwe dienst ontzorgen we passagiers en hopen we de onduidelijkheid weg te nemen.

Situatie rondom corona-voucher al meerdere keren gewijzigd

De Nederlandse overheid heeft het gebruik van de vouchers voor een bepaalde periode gedoogd, waardoor passagiers noodgedwongen de vouchers moesten aannemen. De Nederlandse overheid volgt per 14 mei 2020 het advies van de Europese Commissie: passagiers moeten hun geld retour krijgen als zij geen voucher willen. Wij zijn blij dat we de passagiers die hier behoefte aan hebben met onze nieuwe dienst kunnen bijstaan.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Hackers stelen data van negen miljoen easyJet passagiers
Volgende nieuwsitem
Versoepeling reisadvies Europese landen vanaf 15 juni
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments