Ontvang nu 60% korting op uw fotoalbum bij Fotofabriek.nl

EUclaim werkt samen met Fotofabriek.nl

Dient u een claim in tussen woensdag 13 maart 2019 en maandag 30 september 2019? Dan krijgt u een kortingscode waarmee u een A4 fotoboek (24 pagina’s) kunt maken voor maar €10 inclusief verzendkosten! Dat is natuurlijk een leuke manier om uw vakantie mee af te sluiten.

Check uw vlucht

Vlucht vertraagd of geannuleerd? De vakantiepret telt!

We weten bij EUclaim als geen ander hoe vervelend het is als uw vlucht vertraging heeft of zelfs geannuleerd wordt. Natuurlijk helpt het als u een vergoeding krijgt voor het tijdsverlies, maar tot u die vergoeding hebt is het natuurlijk leuk als u alvast van een mooie terugblik op uw reis kunt genieten. Daarom geeft EUclaim nu een kortingscode cadeau bij een ingediende claim waarmee u een prachtig fotoboek kunt maken van uw reis voor slechts €10 (inclusief verzendkosten) in plaats van €22,99 (exclusief verzendkosten €3,95) bij Fotofabriek.nl. Een korting van maar liefst 60%.

Al zes jaar de beste fotoboeken van Nederland

Fotofabriek.nl maakt al zes jaar de beste fotoboeken van Nederland volgens twee onafhankelijke partijen. Omdat we bij EUclaim service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan werken wij ook alleen samen met partijen die dezelfde waarden en kwaliteitsnormen hanteren. Fotofabriek.nl heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding van Nederland. Dien nu uw claim in bij EUclaim en maak het mooiste fotoboek van Nederland voor slechts €10.

“Het Nederlandse consumentenprogramma Radar heeft de meest populaire fotoboekleveranciers getest en Fotofabriek beoordeeld als beste fotoboekenleverancier.”

Hoe werkt het?

Na het indienen van uw claim ontvangt u een bevestigingsmail van EUclaim met daarin uw kortingscode. Deze geldigheidsduur van deze code staat in de bevestigingsmail die u van EUclaim ontvangt na het indienen van de claim. Deze code kunt u gebruiken op de website van Fotofabriek.nl. U krijgt een standaard A4 fotoboek van 24 pagina’s met omslag voor €10 inclusief verzending. Wilt u een speciale druk of extra pagina’s toevoegen dan betaalt u daar een meerprijs voor. U stelt zelf uw fotoboek gemakkelijk online samen! Voor vragen over uw bestelling kunt u terecht bij Fotofabriek.nl.

Wij hebben de actievoorwaarden nog voor u op een rijtje gezet.

Wij gaan aan het werk terwijl u nageniet

U ontvangt uw fotoboek eenvoudig en snel per post. Terwijl u het fotoboek doorbladert en nageniet van uw vakantie zijn wij aan het werk om je vergoeding op te halen. Wanneer de vergoeding van de vliegtuigmaatschappij binnen is, maken wij deze minus onze succes fee en administratiekosten naar u over. 

Dien uw claim in

Vragen? Chat of bel