Black Friday: Win een stedentrip t.w.v. max €500

Dient u tijdens het Black Friday weekend van 29 november t/m 2 december, een claim in bij EUclaim, dan maakt u kans op het Golden Ticket! Dit Golden Ticket t.w.v. max €500 houdt een stedentrip van vier dagen in voor twee personen, inclusief vlucht en hotel, naar Londen, Parijs of Madrid in 2020.

Check uw vlucht

Black Friday weekend bij EUclaim

Dient u tijdens het weekend van 29 november tot en met 2 december een claim in bij EUclaim voor een vertraging, annulering, gemiste aansluiting of instapweigering? Dan doet u automatisch mee aan de actie en maakt u kans om hét gouden ticket te winnen.

Het gouden ticket: Win een stedentrip t.w.v. max €500

Op dinsdag 3 december maken we de winnaar bekend door middel van loting. De prijs? Een stedentrip naar Londen, Parijs of Madrid in 2020 t.w.v. max €500 voor twee personen. De vliegtickets en drie hotelovernachtingen worden door EUclaim geregeld.

Actievoorwaarden Black Friday

Op deze winactie zijn actievoorwaarden van toepassing.

Claim en win!

Heeft u de afgelopen twee jaar een vluchtprobleem gehad? Check dan eenvoudig en snel of u in aanmerking komt voor een vergoeding tot €600 per persoon. Dient u de claim in bij EUclaim tijdens het Black Friday weekend dan maakt u daarnaast ook nog kans op het Golden Ticket.

Vragen? Chat of bel